Stoneham High School Academic Schedule 2022-2023

Key

Transition between classes

Classes which meet Day 1 / 80 minutes in length

Classes which meet Day 2 / 80 minutes in length

Classes which meet every day / 50 minutes in length

Daily FLEX period / 55 Minutes in length

Time	DAY 1		DAY 2	
8:15 - 9:35	A Block (80 Min)		E Block (80 Min)	
Transition 9:35 - 9:39				
9:39 - 10:59	B Block (80 Min)		F Block (80 Min)	
Transition 10:59 - 11:03				
11:03 - 12:57	C Block (80 Min) L = 30 Min	L1: 11:03 - 11:33 Class 11:37 - 12:57 L2: 11:47 - 12:17 Class 11:03 - 11:47 Class 12:21 - 12:57 L3: 12:27 - 12:57 Class 11:03 - 12:23	G Block (80 Min)	
Transition 12:57 - 1:01				
1:01 - 1:51	D Block (50 Min)	1st ten minutes are for daily announcements	D Block (50 Min)	1st ten minutes are for daily announcements
Transition 1:51 - 1:55				
1:55 - 2:50	FLEX (55 Min)		FLEX (55 Min)	

1st Lunch: Art, Music, Physical Education, World Language

2nd Lunch: Child Development, ELL, Health, Learning Strategies/Foundations/Skill Building, History & Mr. Eppskrier's English Class

3rd Lunch: Culinary Arts, English, Mathematics, Science